Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21676
Cofnod metadata llawn
Maes DC | Gwerth | Iaith |
---|---|---|
dc.contributor.author | Венгринович, С. | |
dc.contributor.author | Venhrynovych, S. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-07-26T17:26:58Z | - |
dc.date.available | 2017-07-26T17:26:58Z | - |
dc.date.created | 2017-04-25 | |
dc.date.issued | 2017-04-25 | |
dc.identifier.citation | Венгринович С. Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостями / Венгринович С. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 7. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21676 | - |
dc.format.extent | 7 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | |
dc.subject | сушіння | |
dc.subject | пористість | |
dc.subject | теплоносій | |
dc.subject | волога | |
dc.subject | drying | |
dc.subject | sponginess | |
dc.subject | coolant | |
dc.subject | humidity | |
dc.title | Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостями | |
dc.title.alternative | Intensification of drying food masses with elastic-plastic properties | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 614 | |
dc.identifier.citationen | Venhrynovych S. (2017) Intensyfikatsiia sushinnia kharchovykh mas iz pruzhno-plastychnymy vlastyvostiamy [Intensification of drying food masses with elastic-plastic properties]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 7 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 7 | |
dc.citation.epage | 7 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Venhrynovych_S-Intensification_of_drying_7.pdf | 475,23 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
X_VSNTK_2017v1_Venhrynovych_S-Intensification_of_drying_7.djvu | 18,58 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
X_VSNTK_2017v1_Venhrynovych_S-Intensification_of_drying_7__COVER.jpg | 141,39 kB | JPEG | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.