Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
Заглавие: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Автори: | Джур, Ярослава Богданівна Назарко, Ірина Степанівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладачі к.пед н Назарко І.С., ст викладач Джур Я.Б.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 21с. |
Дата на Публикуване: | Май-2017 |
Date of entry: | 19-Юни-2017 |
Country (code): | UA |
Ключови Думи: | вітаміни водорозчинні вітаміни вітамін С вітамін РР вітамін В |
Резюме: | Визначення водорозчинних вітамінів базується на аналітичних методах і засновані на здатності деяких вітамінів вступати в реакцію з деякими реагентами з утворенням забарвлених сполук |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264 |
References (Ukraine): | 1. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. 2. 2. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. 3. Щеглов Н.Г. Технология консервирования плодов и овощей. – М.: Издательство «Палеотип», 2002, - 380с. 4. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. 5. Смоляр В.І. Харчова експертиза. - К.: Здоров’я, 2005, - 448с. |
Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Водорозчинні вітаміни .pdf | 841,06 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти