Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21099
Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorНагорняк, Галина Степанівна-
dc.contributor.authorМалюта, Людмила Ярославівна-
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.date.accessioned2017-06-14T13:21:17Z-
dc.date.available2017-06-14T13:21:17Z-
dc.date.issued2016-
dc.date.submitted2016-
dc.identifier.citationНагорняк Г.С. Дослідження чинників впливу на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Г.С. Нагорняк, Л.Я. Малюта, Р.П. Шерстюк // Економіка і управління. - №3(71).- 2016. - С. 77-86.en_US
dc.identifier.issn2312-7872-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21099-
dc.description.abstractУ статті досліджено основні чинники, які безпосередньо впливають на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі. Визначено роль впровадження сучасних механізмів розвитку закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу. Дано пропозиції з удосконалення управління їх розвитком.en_US
dc.description.abstractThe article deals with the main factors that influence the level of competitiveness of national institutions of restaurant business today. The author determined the value of implementation of modern mechanisms development of institutions of hospitality and restaurant business. The author suggested proposals to improve the management of their development.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherПідготовлено у видавництві та надруковано на поліграфкомбінаті Європейського університетуen_US
dc.relation.urihttp://libr.rv.ua/ua/virt/78/en_US
dc.relation.urihttp://prohotelia.com.ua/en_US
dc.relation.urihttp://tourlib.net/statti_ukr/ yashyna.htmen_US
dc.subjectdirection of developmenten_US
dc.subjectinformation technologiesen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectзаклади сфери готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваen_US
dc.subjectрівень конкурентоспроможностіen_US
dc.subjectчинники впливуen_US
dc.subjectнапрямки розвиткуen_US
dc.subjectінформаційні технологіїen_US
dc.subjecthospitality businessen_US
dc.subjectinstitutions in hospitality and restaurant businessen_US
dc.subjectcompetitiveness of institutionen_US
dc.subjectthe level of competitivenessen_US
dc.subjectfactors affectingen_US
dc.titleДослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапіen_US
dc.typeArticleen_US
dc.rights.holderЕкономіка і управління, 2016en_US
dc.coverage.placenameКиївen_US
dc.format.pages10-
dc.format.pages77-86-
dc.subject.udc339.137.2en_US
dc.relation.references1. Антонова В.А. Конкуренція і управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства [Текст] / В.А. Антонова // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. — 2012. — № 1 (21). — С. 54-57;en_US
dc.relation.references2. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / О.В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. — 2012. — Вип. 1 (2). — С. 331 — 338;en_US
dc.relation.references3. Готельно-ресторанний бізнес як основна складова туристичної індустрії [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://libr.rv.ua/ua/virt/78/;en_US
dc.relation.references4. Трофименко Л.С. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі: [навч. посіб.] / Л.С. Трофименко, Г.Б. Мунін, О.О. Гац, — К.: Кондор, 2008. — 370 с.;en_US
dc.relation.references5. Портал гостиничного и ресторанного бизнеса [Електронний ресурс]. — Режим доступу: http://prohotelia.com.ua/;en_US
dc.relation.references6. П’ятницька Г.Т. Менеджмент ресторанного господарства: [навч. посіб.] / Г.Т. П’ятницька. — К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 373 с.en_US
dc.relation.references7. П’ятницька Г.Т. Тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні / Г.Т. П’ятницька // Вісник КНТЕУ. — 2004. — № 2 — С. 67-72;en_US
dc.relation.references8. Шаповалова О.М. Інноваційна діяльність, як основа підвищення конкурентоспроможності готельного господарства [Текст] / О.М. Шаповалова // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. — 2013. — № 16. — С. 224—228;en_US
dc.relation.references9. Яшина О.В. Особливості розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://tourlib.net/statti_ukr/ yashyna.htm.;en_US
dc.relation.references10. Погайдак О.Б. Управління якістю обслуговування на основі комплексно-інноваційних показників (соціогуманітарні аспекти підвищення рівня якості життя) : монографія / О.Б. Погайдак. — Тернопіль: ТзОВ «Терно-граф», 2012. — 732 с.en_US
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаen_US
dc.citation.journalTitleЕкономіка і управління-
dc.citation.issue3(71)-
dc.citation.spage77-
dc.citation.conference86-
dc.coverage.countryUAen_US
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
doslidjenia_vplyvu_2016.pdfДослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі1,48 MBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak