Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651| Titel: | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 |
| Författare: | Рибак, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технологія молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 50 с. |
| Utgivningsdatum: | jan-2017 |
| Date of entry: | 11-maj-2017 |
| Content: | Технології молочних консервів Лабораторна робота №17. Вивчення показників якості молока незбираного для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №18. Вивчення процесу нормалізації молочної сировини для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №19. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром. Лабораторна робота №20. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром та наповнювачами. Технології перероблення вторинної молочної сировини Лабораторна робота №21. Вивчення технологічного процесу виробництва молочних десертів із вторинної молочної сировини. Лабораторна робота №22. Вивчення технологічного процесу виробництва казеїну. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651 |
| Samling: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч(5).pdf | 4,38 MB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg