Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8744
Назва: | Наукові підходи у визначенні сутності та структури інноваційного потенціалу підприємства |
Інші назви: | Scientific approaches concerning the determination of the essence and structure of the enterprise innovative potential |
Автори: | Радинський, Сергій Віталійович Radynskyi, Serhii |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Радинський С. В. Наукові підходи у визначенні сутності та структури інноваційного потенціалу підприємства / Сергій Радинський // Матеріали Ⅲ міжнародної науково-практичної конференції „Теоретичні та прикладні аспекти розвитку економіки“, 25 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — С. 40-41. — (Секція 1. Актуальні проблеми теорії і практики фінансів, обліку та контролю). |
Bibliographic description: | Radynskyi S. (2013) Naukovi pidkhody u vyznachenni sutnosti ta struktury innovatsiinoho potentsialu pidpryiemstva [Scientific approaches concerning the determination of the essence and structure of the enterprise innovative potential]. Materialy Ⅲ mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Teoretychni ta prykladni aspekty rozvytku ekonomiky" (Tern., April 25, 2013), pp. 40-41 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ міжнародної науково-практичної конференції „Теоретичні та прикладні аспекти розвитку економіки“ |
Конференція/захід: | Ⅲ міжнародна науково-практична конференція „Теоретичні та прикладні аспекти розвитку економіки“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ міжнародної науково-практичної конференції „Теоретичні та прикладні аспекти розвитку економіки“ |
Дата публікації: | 25-кві-2013 |
Дата внесення: | 2-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 25 квітня 2013 року April 25, 2013 |
УДК: | 330.341 |
Діапазон сторінок: | 40-41 |
Початкова сторінка: | 40 |
Кінцева сторінка: | 41 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8744 |
Перелік літератури: | 1. Верба В.А. Методичні рекомендації з оцінки інноваційного потенціалу / В.А.Верба, І.В. Новікова // Проблеми науки. – 2003. – №4. – С.13–17. 2. Гриньов А.В. Оцінка інноваційного потенціалу підприємства / А.В. Гриньов // Проблеми науки. – 2003. – №3-4. – С.12–17. 3. Николаев А.И. Инновационное развитие и инновационная культура / А.И. Николаев // Наука і наукознавство.– 2001. - № 2. – С.54–64. 4. Поповенко Н. Оценка инновационного потенциала хозяйственной системе / Н.Поповенко, З. Забарная // Бизнес Информ. – 1998. – № 3. – С. 51–52. 5. Федонін О.С. Потенціал підприємства: формування та оцінка: Навч. посібник. / О.С. Федонін, І.М. Рєпіна, О.Д. Олексюк – К.: КНЕУ, 2004. – 316 с. |
References: | 1. Verba V.A. Metodychni rekomendatsii z otsinky innovatsiinoho potentsialu, V.A.Verba, I.V. Novikova, Problemy nauky, 2003, No 4, P.13–17. 2. Hrynov A.V. Otsinka innovatsiinoho potentsialu pidpryiemstva, A.V. Hrynov, Problemy nauky, 2003, No 3-4, P.12–17. 3. Nykolaev A.Y. Ynnovatsyonnoe razvytye y ynnovatsyonnaia kultura, A.Y. Nykolaev, Nauka i naukoznavstvo, 2001, No 2, P.54–64. 4. Popovenko N. Otsenka innovatsionnoho potentsiala khoziaistvennoi sisteme, N.Popovenko, Z. Zabarnaia, Biznes Inform, 1998, No 3, P. 51–52. 5. Fedonin O.S. Potentsial pidpryiemstva: formuvannia ta otsinka: Navch. posibnyk., O.S. Fedonin, I.M. Riepina, O.D. Oleksiuk – K., KNEU, 2004, 316 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ міжнародна науково-практична конференція „Теоретичні та прикладні аспекти розвитку економіки“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2013_Radynskyi_S-Scientific_approaches_concerning_40-41.pdf | 258,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2013_Radynskyi_S-Scientific_approaches_concerning_40-41.djvu | 26,22 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2013_Radynskyi_S-Scientific_approaches_concerning_40-41__COVER.jpg | 226,03 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.