Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8648

Název: Переробка шкірок кавуна
Další názvy: Processing watermelon pell
Autoři: Богоніс, І. Ю.
Бейко, Л. А.
Bogonis, I. Y.
Beyko, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Богоніс І. Ю. Переробка шкірок кавуна / І. Ю. Богоніс, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 271. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Bogonis I. Y., Beyko L. A. (2014) Pererobka shkirok kavuna [Processing watermelon pell]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 271 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Datum vydání: 19-lis-2014
Date of entry: 1-úno-2016
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
UDC: 664.85
Page range: 271
Start page: 271
End page: 271
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8648
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.