Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/833
Назва: Реструктуризація підприємства як один із напрямів підвищення його конкурентоспроможності
Автори: Синиця, Світлана Михайлівна
Гринів, Любов Володимирівна
Бібліографічний опис: С.Синиця. Реструктуризація підприємства як один із напрямів підвищення його конкурентоспроможності / С.Синиця, Л.Гринів // Галицький економічний вісник. — 2010. — №3(28).— с.131-138 - (проблеми мікро та макроекономіки України)
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 24-бер-2011
Видавництво: Тернопільський державний національний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
УДК: 339.137.2
65.01
Теми: конкурентоспроможність
реструктуризація
операції з давальницькою сировиною
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств швейної галузі. Розглянуто напрям реструктуризації підприємства яке працює на давальницькій сировині. Авторами проаналізовано показники фінансового розвитку швейного підприємства, розроблено модель реструктуризації даного підприємства, а також розраховано можливі результати діяльності та конкурентоспроможності при застосуванні даної моделі.
The article investigates the problems of increasing competitiveness of the clothing industry. Direction restructuring of the enterprise that works on raw materials supplied by customer observed. The authors analyzed the financial performance of clothing enterprise, developed the model of restructuring this company, and also calculated the possible performance and competitiveness in the application of this model.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/833
Власник авторського права: © „Галицький економічний вісник“
Статус публікації : Опубліковано раніше
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Галицький економічний вісник, 2010, № 3



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.