Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7812

Title: Математична модель створення температурного поля на поверхні спрацьованого металевого колеса, коли температура перевищує температуру ТОЧКИ Кюрі
Authors: Шаблій, Олег Миколайович
Король, Олег Іванович
Пулька, Чеслав Вікторович
Базар, Мар’ян Степанович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Математична модель створення температурного поля на поверхні спрацьованого металевого колеса, коли температура перевищує температуру ТОЧКИ Кюрі / Олег Миколайович Шаблій, О. Король, Ч. Пулька, Мар’ян Степанович Базар // Матеріали Ⅱ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 25 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — С. 6. — (Секція 1. Математичне моделювання).
Bibliographic description (International): Shablii O. M., Korol O. I., Pulka Ch. V., Bazar M. S. (2012) Matematychna model stvorennia temperaturnoho polia na poverkhni spratsovanoho metalevoho kolesa, koly temperatura perevyshchuie temperaturu TOChKY Kiuri. Materialy Ⅱ naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Informatsiini modeli, systemy ta tekhnolohii" (Tern., April 25, 2012), pp. 6 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Conference/Event: Ⅱ Науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Issue Date: 25-Apr-2012
Date of entry: 27-Jan-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25 квітня 2012 року
April 25, 2012
UDC: 537.8
Page range: 6
Start page: 6
End page: 6
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7812
Content type: Article
Appears in Collections:Ⅱ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2012)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.