Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7646
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
| Πεδίο DC | Τιμή | Γλώσσα |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зелена, Анна Петрівна | uk |
| dc.contributor.author | Вовк, Ірина | uk |
| dc.contributor.author | Zelena, Anna | uk |
| dc.contributor.author | Vovk, Iryna | uk |
| dc.coverage.temporal | 27 березня 2015 року | uk |
| dc.coverage.temporal | 27 March 2015 | uk |
| dc.date.accessioned | 2016-01-27T12:46:41Z | - |
| dc.date.available | 2016-01-27T12:46:41Z | - |
| dc.date.created | 2015-03-27 | uk |
| dc.date.issued | 2015-03-27 | uk |
| dc.identifier.citation | Зелена А. П. Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі / Анна Зелена, Ірина Вовк // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 125. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7646 | - |
| dc.format.extent | 125 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ | uk |
| dc.title | Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі | uk |
| dc.title.alternative | Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р. | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.subject.udc | 331 | uk |
| dc.identifier.citationen | Zelena A., Vovk I. (2015) Osnovni pryntsypy ta etapy tvorchoi diialnosti zi stvorennia novoho produktu v kondyterskii haluzi [Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 125 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ | uk |
| dc.citation.spage | 125 | uk |
| dc.citation.epage | 125 | uk |
| dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ | uk |
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-практична конференція „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ (2015) | |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2015_Zelena_A-Basic_principles_and_stages_125.pdf | 141,12 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| Conf_2015_Zelena_A-Basic_principles_and_stages_125.djvu | 14,71 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| Conf_2015_Zelena_A-Basic_principles_and_stages_125__COVER.png | 1,53 MB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα