Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7377

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильченко, Л.uk
dc.contributor.authorDanylchenko, L.uk
dc.coverage.temporal29-30 жовтня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal29-30 October 2014uk
dc.date.accessioned2016-01-22T14:39:00Z-
dc.date.available2016-01-22T14:39:00Z-
dc.date.created2014-10-29uk
dc.date.issued2014-10-29uk
dc.identifier.citationДанильченко Л. Особливості термічних режимів виготовлення заготовок / Л. Данильченко // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 20-21. — (Секція: Машинобудування).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7377-
dc.format.extent20-21uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleОсобливості термічних режимів виготовлення заготовокuk
dc.title.alternativeFeatures of the thermal modes of production of the purveyancesuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc621.867uk
dc.identifier.citationenDanylchenko L. (2014) Osoblyvosti termichnykh rezhymiv vyhotovlennia zahotovok [Features of the thermal modes of production of the purveyances]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 20-21 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage20uk
dc.citation.epage21uk
dc.citation.conferenceⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.