Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/592

Başlık: Вплив попереднього нагріву металу на релаксацію напружень, викликану пропусканням імпульсного електричного струму
Diğer Başlıklar: Influence of preliminary heating of metal on stress relaxation caused by passage of pulsed electric current
Yazarlar: Степанов, Г.
Бабуцький, А.
Олісов, А.
Мамєєв, І.
Stepanov, G.
Babutskii, A.
Olisov, A.
Mameev, I.
Bibliographic description (Ukraine): Вплив попереднього нагріву металу на релаксацію напружень, викликану пропусканням імпульсного електричного струму / Степанов Г., Бабуцький А., Олісов А., Мамєєв І //Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 15-21. — (механіка та матеріалознавство).
Yayın Tarihi: 24-Şub-2010
Date of entry: 10-Kas-2010
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 539.3
537.39
Anahtar kelimeler: попередній нагрів
релаксація напружень
імпульсний електричний струм
preliminary heating
stress relaxation
pulsed electric current
Özet: Наведено результати досліджень щодо впливу попереднього нагріву металу на релаксацію напружень розтягу, викликану пропусканням імпульсного електричного струму високої густини. Показано, що попереднє нагрівання металу призводить до ефекту посилення релаксації напружень.
Results of investigations of influence of preliminary heating of metal on stress relaxation caused by passage of pulsed electric current of high density are presented in the paper. It was shown that preliminary heating of metal results in effect of amplification of stress relaxation.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/592
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.