Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5705

Назва: Розробка системи фінансового планування на підприємстві (на прикладі ПАТ «ТЕРА»)
Інші назви: Financial planning development at the enterprise (PJSC “TERA” as a case study)
Автори: Босюк, Микола Андрійович
Бібліографічний опис: Босюк М.А.: дипломна робота магістра за спеціальністю 8.03050801 — фінанси і кредит / М.А. Босюк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2015.
Дата публікації: чер-2015
Дата внесення: 26-чер-2015
Видавництво: Тернопіль
УДК: 338.2
Теми: 8.03050801
фінанси і кредит
фінансове планування
імітаційні фінансові моделі
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі досліджено сутність поняття фінансове планування, розглянуто його види, методи, завдання та принципи. Здійснено аналіз процесу фінансового планування на ПАТ «Тера» на основі оцінювання фінансово-господарської діяльності підприємства, комплексного аналізу основних фінансових показників підприємства, характеристики чинників впливу на діяльність досліджуваного підприємства та виявлення резервів покращення результативного показника. Запропоновано заходи щодо удосконалення та підвищення ефективності фінансового планування на ПАТ «Тера». Проаналізовано ефективність діяльності ПАТ «Тера» в умовах ринкової економіки на основі аналізу впливу факторів макросередовища на діяльність досліджуваного підприємства, комплексної оцінки конкурентного середовища на ринку кондитерських виробів. Здійснено прогнозування ймовірності банкрутства ПАТ "Тера" за допомогою дискримінантних моделей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5705
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.03050801 — фінанси і кредит



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора