Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4799

Назва: Методичні вказівки для практичних робіт, завдання для самостійної роботи та тестування з дисципліни „Математичне та комп’ютерне моделювання медтехніки” для студентів за напрямом підготовки 6.050902 «Радіоелектронні апарати», спеціальністю 7.05090204, 8.05090204 "Біотехнічні та медичні апарати і системи"
Автори: Шадріна, Г.М.
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для практичних робіт, завдання для самостійної роботи та тестування з дисципліни „Математичне та комп’ютерне моделювання медтехніки” для студентів за напрямом підготовки 6.050902 «Радіоелектронні апарати», спеціальністю 7.05090204, 8.05090204 "Біотехнічні та медичні апарати і системи" / укл. : Г. М. Шадріна. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2012. – 68 с.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 6-жов-2014
Видавництво: Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя
Теми: математична модель
медична техніка
Короткий огляд (реферат): Математичні моделі - це математичні об’єкти, які відображають характерні закономірності досліджуваних явищ (в рамках поставленої задачі), є підставою для планування експериментальних досліджень (міряння характеристик і врахування їх при розробленні алгоритмів опрацювання отримуваних даних) і передбачають інтерпретацію результатів у термінах моделей явищ і об’єктів, описаних засобами математики і придатних для інженерних розрахунків Математичне моделювання процесів і явищ у різних галузях науки і техніки, зокрема у медтехніці, є одним із основних способів отримання нових знань і технологічних рішень. Для того, щоб використати методи математичного та комп’ютерного моделювання на практиці, майбутній бакалавр, спеціаліст або магістр повинен володіти відповідним математичним апаратом, вміти його застосувати до опису реального явища, знати певний мінімальний набір алгоритмів обчислювальної математики та володіти способами їх програмної реалізації. Такі знання й навики потрібні також і при використанні готових пакетів програм, оскільки у цьому випадку необхідне розуміння алгоритмів роботи програм для грамотної інтерпретації отриманих результатів. Методичні вказівки призначені для поглибленого вивчення студентами розділів курсу „Математичне та комп’ютерне моделювання медтехніки” й вироблення в них уміння застосовувати отримані теоретичні знання для проведення інженерних розрахунків із використанням комп’ютерної техніки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4799
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри біотехнічних систем



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора