กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4552

ชื่อเรื่อง: Пристрій для вирізування бокових отворів в циліндричних деталях
ผู้แต่ง: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Левкович, Михайло Геннадійович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Levkovych, Mykhailo Hennadiiovych
Билык, Стефания Григорьевна
Дыня, Владимир Иванович
Левкович, Михаил Геннадьевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 90936 UA, МПК B23C 3/04. Пристрій для вирізування бокових отворів в циліндричних деталях [Текст] / Диня Володимир Іванович, Білик Стефанія Григорівна, Левкович Михайло Геннадійович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 10.06.2014.
วันที่เผยแพร่: 10-มิถ-2014
Date of entry: 24-กัน-2014
คำสำคัญ: B23C 3/04
при обертанні оброблюваного виробу
บทคัดย่อ: Пристрій для вирізування бокових отворів в циліндричних деталях для полегшення їх маси, який виконано у вигляді планшайби, яка жорстко закріплена у шпинделі токарного верстата, а в боковому отворі планшайби жорстко закріплена заготовка деталі відомим способом, а положення співвісних бокових отворів визначають за допомогою конічного штиря, який є у періодичній взаємодії з конічним отвором, який виконано у планшайбі, який відрізняється тим, що з діаметрально протилежної сторони конічного отвору планшайби встановлена противага у вигляді сектора, який жорстко закріплений до планшайби з можливістю зміни радіуса його встановлення, з використанням радіальних пазів і болтів, крім цього для кріплення циліндричних деталей до планшайби використано швидкозмінні шайби.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4552
รหัสอื่นๆ: 90936
Copyright owner: ® Диня Володимир Іванович, Білик Стефанія Григорівна, Левкович Михайло Геннадійович, Гевко Ігор Богданович
Content type: Other
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:2014



รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น