Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4539
Titre: | Спосіб виготовлення секційних гвинтових заготовок |
Auteur(s): | Бобрик, Віталій Володимирович Васильків, Василь Васильович Bobryk, Vitalii Volodymyrovych Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych Бобрик, Виталий Владимирович Василькив, Василий Васильевич |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 88644 UA, МПК B21D 11/06. Спосіб виготовлення секційних гвинтових заготовок [Текст] / Бобрик Віталій Володимирович, Васильків Василь Васильович (Україна) - опубл. 25.03.2014. |
Date de publication: | 25-mar-2014 |
Date of entry: | 24-sep-2014 |
Mots-clés: | B21D 11/06 гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків |
Résumé: | Спосіб виготовлення секційних гвинтових заготовок, при якому одержують кільцеву секторну заготовку та формують секційну гвинтову заготовку між двома інструментами шляхом покрокової подачі такої заготовки з наступним зближенням робочих поверхонь інструментів по товщині заготовки, її деформуванням та розведенням інструментів, який відрізняється тим, що кільцеву секторну заготовку деформують шляхом її скручування між двома мимобіжно розміщеними вісесиметричними профільними робочими поверхнями інструментів. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4539 |
Autre(s) identifiant(s): | 88644 |
Copyright owner: | ® Бобрик Віталій Володимирович, Васильків Василь Васильович |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 2014 |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
5-88644-sposib-vigotovlennya-sekcijjnikh-gvintovikh-zagotovok.pdf | 282,87 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
5-88644-sposib-vigotovlennya-sekcijjnikh-gvintovikh-zagotovok.djvu | 216,42 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
5-88644-sposib-vigotovlennya-sekcijjnikh-gvintovikh-zagotovok__COVER.png | 541,15 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.