Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4416

Назва: Змішувач гвинтовий гравітаційний
Інші назви: Gravitational screw mixer
Смеситель винтовой гравитационный
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Іван Богданович
Клендій, Олександра Миколаївна
Любачівський, Роман Орестович
Ляшук, Олег Леонтійович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Klendiy, Oleksandra Mykolaivna
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Liubachivskyi, Roman Orestovych
Гевко, Иван Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Клендий, Александра Николаевна
Любачивский, Роман Орестович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Бібліографічний опис: Патент 50935 UA, МПК B01F 7/00. Змішувач гвинтовий гравітаційний [Текст] / Клендій Олександра Миколаївна, Ляшук Олег Леонтійович, Любачівський Роман Орестович, Гевко Іван Богданович, Івасечко Роман Романович (Україна) - опубл. 25.06.2010.
Patent 50935 UA, MPK B01F 7/00. Gravitational screw mixer [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Ivasechko Roman Romanovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Liubachivskyi Roman Orestovych, Klendiy Oleksandra Mykolaivna (Ukraine) - publ. 25.06.2010.
Патент 50935 UA, МПК B01F 7/00. Смеситель винтовой гравитационный [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Ивасечко Роман Романович, Гевко Иван Богданович, Любачивский Роман Орестович, Клендий Александра Николаевна (Украина) - опубл. 25.06.2010.
Дата публікації: 25-чер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B01F 7/00
змішувачі з обертовими пристроями, що в нерухомих резервуарах
місильні машини
Короткий огляд (реферат): Змішувач гвинтовий гравітаційний, який виконаний у вигляді рами, на якій змонтовані вертикальний циліндричний корпус з гвинтовим робочим органом, завантажувальними і розвантажувальними елементами з бункерами і шиберами, приводом, пультом керування, який відрізняється тим, що циліндричний корпус встановлений зверху на рамі вертикально, а його верхня внутрішня частина виконана у вигляді конуса зі збільшеним діаметром до верху, в якій рівномірно по колу встановлені бункери з завантажувальними сумішами і лотками для їх подачі у циліндричний корпус, а по центру циліндричного корпусу по всій його довжині встановлена труба з можливістю кругового провертання, яка містить жорсткі опори по центру у верхньому і нижньому дисках циліндричного корпусу, причому верхня і нижня опори виконані у вигляді циліндричних дисків, які жорстко закріплені до циліндричного корпусу, і по центру виконані наскрізні отвори з підшипниками, в які встановлена своїми кінцями труба, крім цього, у верхньому диску рівномірно по колу виконані радіусні наскрізні виїмки, наприклад по дві, в які встановлені лотки бункерів, а в середній частині по довжині до труби жорстко закріплений гвинтовий елемент з кутом підйому гвинтової лінії, меншим кута тертя змішуваних матеріалів з його поверхнею, причому зверху гвинтовий елемент видовжений у вигляді планки паралельно до конусної поверхні циліндричного корпусу з мінімальним зазором і його кінець жорстко з’єднаний горизонтальною перемичкою з трубою перпендикулярно до неї, причому знизу труба герметично закрита, а на її робочій частині по довжині в зоні гвинтового елемента в трубі рівномірно по довжині гвинтової лінії виконані радіальні отвори для подачі води в зону змішування, причому радіальні отвори виконані в середній зоні кроків гвинтового елемента, де розміщені зони максимального скупчення сипкого матеріалу, крім цього, нижня частина циліндричного корпусу виконана з розширеним циліндричним виступом, всередині якого до труби жорстко закріплена конічно-циліндрична вставка, по зовнішньому діаметру якої рівномірно по колу жорстко приєднані вертикальні лопаті, наприклад чотири, які є у взаємодії зі змішувальним сипким матеріалом для його подачі у вивантажувальний лоток, який розміщений в нижній частині циліндричного корпусу і закритий шибером, крім цього, знизу труба з’єднана з приводом, а зверху герметично з’єднана з системою подачі води.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4416
Інші ідентифікатори: 50935
Власник авторського права: ® Клендій Олександра Миколаївна, Ляшук Олег Леонтійович, Любачівський Роман Орестович, Гевко Іван Богданович, Івасечко Роман Романович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.