Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4343

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T20:32:37Z-
dc.date.available2014-09-24T20:32:37Z-
dc.date.created2014-07-25uk
dc.date.issued2014-07-25uk
dc.identifier106097uk
dc.identifier.citationПатент 106097 UA, МПК A23G 9/00. Склад молочно-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.07.2014.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4343-
dc.description.abstractСклад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнені вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/00uk
dc.subjectзаморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозивоuk
dc.subjectсуміші для нихuk
dc.titleСклад молочно-вівсяного морозиваuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Розташовується у зібраннях:2014



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.