Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:32:37Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T20:32:37Z | - |
dc.date.created | 2014-07-25 | uk |
dc.date.issued | 2014-07-25 | uk |
dc.identifier | 106097 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 106097 UA, МПК A23G 9/00. Склад молочно-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.07.2014. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4343 | - |
dc.description.abstract | Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнені вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг: | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/00 | uk |
dc.subject | заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво | uk |
dc.subject | суміші для них | uk |
dc.title | Склад молочно-вівсяного морозива | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2014 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5-106097-sklad-molochno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 169,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
5-106097-sklad-molochno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 47,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
5-106097-sklad-molochno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 481,47 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.