Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4193

Назва: Пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків
Інші назви: Device for determining the design parameters of a conveyer screw
Устройство для определения параметров конструкции шнекового транспортера
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Роман Богданович
Драган, Андрій Петрович
Новосад, Іван Ярославович
Drahan, Andrii Petrovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hevko, Roman Bohdanovych
Novosad, Ivan Yaroslavovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Роман Богданович
Драган, Андрей Петрович
Новосад, Иван Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 23332 UA, МПК G01B 3/20. Пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків [Текст] / Новосад Іван Ярославович, Гевко Роман Богданович, Гевко Іван Богданович, Драган Андрій Петрович (Україна) - опубл. 25.05.2007.
Patent 23332 UA, MPK G01B 3/20. Device for determining the design parameters of a conveyer screw [Text] / Hevko Roman Bohdanovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Drahan Andrii Petrovych, Novosad Ivan Yaroslavovych (Ukraine) - publ. 25.05.2007.
Патент 23332 UA, МПК G01B 3/20. Устройство для определения параметров конструкции шнекового транспортера [Текст] / Гевко Роман Богданович, Гевко Иван Богданович, Драган Андрей Петрович, Новосад Иван Ярославович (Украина) - опубл. 25.05.2007.
Дата публікації: 25-тра-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/20
штангенциркулі
Короткий огляд (реферат): Пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків, який виконано у вигляді штанги, масштабної лінійки і двох губок, які розміщені з однієї сторони штанги в одній площині, рухомої рамки з ноніусом, механізму стопоріння рухомої рамки, який відрізняється тим, що пристрій оснащений нижньою горизонтальною плитою, до якої перпендикулярно закріплено горизонтальну стійку з внутрішнім наскрізним квадратним отвором, сторона якого є більшою зовнішнього діаметра шнека, а знизу посередині квадратного отвору стійки жорстко закріплено нижню опору шнека, причому нижня опора шнека лівим кінцем жорстко закріплена до вертикальної стійки, а правим - до вертикальної напрямної, зверху над квадратним отвором вертикальної стійки розміщена верхня опора шнека за формою аналогічна нижній, яка з правої сторони жорстко закріплена до вертикальної напрямної, а з лівої з’єднана з Т-подібним кронштейном з можливістю вільного переміщення в Т-подібному пазу, який виконаний посередині сторони вертикальної стійки, крім цього у верхній шнековій опорі посередині її довжини виконано наскрізний отвір, в який встановлено штангенциркуль, ліва губка якого жорстко закріплена до лівого кінця наскрізного отвору, а права губка встановлена на штанзі з можливістю осьового переміщення, з лівої сторони вертикальної стійки паралельно до неї, справа від наскрізного отвору, встановлено вертикальну напрямну, на якій встановлені кронштейни з фіксуючими елементами, на які встановлено штангенциркуль з губками для заміру внутрішнього діаметра шнека, причому довжина губок є більшою двох кроків шнека.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4193
Інші ідентифікатори: 23332
Власник авторського права: ® Новосад Іван Ярославович, Гевко Роман Богданович, Гевко Іван Богданович, Драган Андрій Петрович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.