Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4191

Назва: Пристрій для навивання соленоїдів
Інші назви: Device for solenoids winding
Устройство для навивания соленоидов
Автори: Гевко, Іван Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Казюка, Ігор Євгенович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Гевко, Иван Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Бібліографічний опис: Патент 24594 UA, МПК B21D 11/00. Пристрій для навивання соленоїдів [Текст] / Гевко Іван Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Казюка Ігор Євгенович (Україна) - опубл. 10.07.2007.
Patent 24594 UA, MPK B21D 11/00. Device for solenoids winding [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych (Ukraine) - publ. 10.07.2007.
Патент 24594 UA, МПК B21D 11/00. Устройство для навивания соленоидов [Текст] / Гевко Иван Богданович, Дзюра Владимир Алексеевич (Украина) - опубл. 10.07.2007.
Дата публікації: 10-лип-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/00
гнучка, не обмежена формою матеріалу, згаданого в одній з груп
Короткий огляд (реферат): Пристрій для навивання соленоїдів, який виконаний у вигляді оправки з приводом і притискного ролика, механізмів подачі заготовки, який відрізняється тим, що оправка по зовнішньому діаметру виконана у вигляді гвинтової канавки радіусом, рівним зовнішньому радіусу трубки соленоїда, глибиною, меншою від величини відпружинення соленоїда, а затискний елемент кінця соленоїда виконано у вигляді циліндричного пальця зовнішнім діаметром, рівним внутрішньому діаметру трубки соленоїда, а по довжині виконаний по радіусу, рівному радіусу гвинтової канавки оправки, а його кінець, який виступає з трубки соленоїда, є зрізаний по зовнішньому діаметру і жорстко закріплений до тіла оправки, яка через внутрішній шпонковий отвір жорстко встановлена на привідному валу з можливістю осьового переміщення, крім того трубка соленоїда по зовнішньому діаметру є у взаємодії з притискним роликом, по зовнішньому діаметру якого виконана гвинтова канавка радіусом, рівним зовнішньому діаметру трубки соленоїда, а глибиною, більшою від зовнішнього його радіуса, кроком, рівним кроку гвинтової канавки в оправці, причому внутрішнім діаметром притискний ролик встановлений на вісь під кутом β, рівним куту підйому гвинтової канавки соленоїда, з можливістю кругового обертання, а вісь жорстко закріплена до супорта верстата, причому на супорті верстата жорстко закріплено механізм подачі соленоїда в зону формоутворення за допомогою подавальних роликів, а притискний ролик до супорта жорстко кріпиться за допомогою тримача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4191
Інші ідентифікатори: 24594
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Казюка Ігор Євгенович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.