Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3972

Título: Пристрій для заміру сили тертя сипких матеріалів на контактних поверхнях
Outros títulos: Device for measuring friction force in movement of free-flowing material on a contacting surface
Устройство для измерения силы трения при премещении сыпучего материала по контактной поверхности
Autor: Гевко, Іван Богданович
Гупка, Богдан Васильович
Гупка, Василь Васильович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hupka, Bohdan Vasyliovych
Hupka, Vasyl Vasyliovych
Гевко, Иван Богданович
Гупка, Богдан Васильевич
Гупка, Василь Васильович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 67260 UA, МПК G01N 19/02. Пристрій для заміру сили тертя сипких матеріалів на контактних поверхнях [Текст] / Гевко Іван Богданович, Гупка Богдан Васильович, Гупка Василь Васильович (Україна) - опубл. 15.06.2004.
Patent 67260 UA, MPK G01N 19/02. Device for measuring friction force in movement of free-flowing material on a contacting surface [Text] / Hupka Bohdan Vasyliovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Hupka Vasyl Vasyliovych (Ukraine) - publ. 15.06.2004.
Патент 67260 UA, МПК G01N 19/02. Устройство для измерения силы трения при премещении сыпучего материала по контактной поверхности [Текст] / Гупка Богдан Васильевич, Гевко Иван Богданович, Гупка Василь Васильович (Украина) - опубл. 15.06.2004.
Data: 15-Jun-2004
Date of entry: 24-Set-2014
Palavras-chave: G01N 19/02
визначення коефіцієнта тертя
Resumo: Пристрій для заміру сили тертя сипких матеріалів на контактних поверхнях, який виконано у вигляді рами, механізмів приводу, навантаження, плоского циліндричного диска і комплекту апаратури для заміру енергетичних і силових параметрів, який відрізняється тим, що плоский циліндричний диск виконано з центральним отвором, з двох сторін якого на плоских і циліндричній поверхнях нанесені зони шорсткості, наприклад, по три на кожній поверхні різної шорсткості, причому плоский циліндричний диск з механізмом приводу може змінювати своє положення з горизонтального до вертикального в межах 90° відомими способами, плоскі і циліндрична поверхні диска є у взаємодії з навантажувачем, виконаним у вигляді ємності, відкритої зверху і знизу, яка по нижньому периметру є у взаємодії з сипким матеріалом і з площиною тертя із зазором h, механізмом навантаження, який жорстко приєднаний у вертикальному положенні до плити над зоною тертя плоского циліндричного диска з навантажувачем, з можливістю вертикального переміщення і навантаження.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3972
Outros identificadores: 67260
Copyright owner: ® Гевко Іван Богданович, Гупка Богдан Васильович, Гупка Василь Васильович
Content type: Other
Aparece nas colecções:2004



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.