Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3724

Title: Верстат для розрізання гумово-металічних виробів
Other Titles: Machine-tool for cutting of rubber-metal articles
Станок для разрезания резинометаллических изделий
Authors: Гевко, Іван Богданович
Гнатьо, Михайло Васильович
Гнатьо, Петро Михайлович
Камишанов, Валерій Володимирович
Матвійчук, Анатолій Васильович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hnatio, Mykhailo Vasyliovych
Hnatio, Mykhailo Васильович
Hnatio, Mykhaylo Vasyliovych
Hnatio, Volodymyr Mykhailovych
Hnat’io, Mykhailo Vasyliovych
Hnat’io, Petro Mykhailovych
Kamyshanov, Valerii Volodymyrovych
Matviichuk, Anatolii Vasyliovych
Гевко, Иван Богданович
Гнатьо, Михаил Васильевич
Гнатё, Михаил Васильевич
Гнатё, Петр Михайлович
Камышанов, Валерий Владимирович
Матвийчук, Анатолий Васильевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 43106 UA, МПК B26D 1/00. Верстат для розрізання гумово-металічних виробів [Текст] / Гевко Іван Богданович, Гнатьо Петро Михайлович, Гнатьо Михайло Васильович, Матвійчук Анатолій Васильович, Камишанов Валерій Володимирович (Україна) - опубл. 15.11.2001.
Patent 43106 UA, MPK B26D 1/00. Machine-tool for cutting of rubber-metal articles [Text] / Kamyshanov Valerii Volodymyrovych, Hnat’io Petro Mykhailovych, Hnatio Mykhailo Vasyliovych, Hnat’io Mykhailo Vasyliovych, Hnatio Mykhailo Васильович, Hnatio Mykhaylo Vasyliovych, Hnatio Volodymyr Mykhailovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Matviichuk Anatolii Vasyliovych (Ukraine) - publ. 15.11.2001.
Патент 43106 UA, МПК B26D 1/00. Станок для разрезания резинометаллических изделий [Текст] / Камышанов Валерий Владимирович, Гнатё Петр Михайлович, Гнатё Михаил Васильевич, Гнатьо Михаил Васильевич, Гевко Иван Богданович, Матвийчук Анатолий Васильевич (Украина) - опубл. 15.11.2001.
Issue Date: 15-Nov-2001
Date of entry: 24-Sep-2014
Keywords: B26D 1/00
способи різання оброблюваних виробів, що відрізняються типом ріжучого елемента
пристрої для цього
ріжучі елементи цих пристроїв
Abstract: Верстат для різання гумово-металічних виробів, наприклад заготовок круглої форми - використаних автомобільних і інших покришок, який виконано в вигляді станини, різального інструмента типу диска, механізму подачі заготовки у вигляді привідних роликів і механізмів їх приводу, який відрізняється тим, що привідні ролики подачі заготовки виконані циліндричної форми і встановлені на привідному валу між різальними дисками, різниця діаметрів різального диска і привідного ролика більша двох товщин різальної заготовки, а опорний валок виконаний циліндричної форми, яка відповідає розмірам і формі внутрішньої поверхні колеса, якою воно встановлено на опорний валок, на зовнішній поверхні якого виконані конічні канавки, для заходу зовнішнього діаметра різального диска з зазором, віддаль між цими канавками рівна ширині заготовки, опорний валок вставлено у відкриті V-подібні опори за допомогою двох бокових опорних шийок з можливістю вільного обертання, різальні диски з приводом змонтовані на коливній плиті, правим кінцем вона встановлена на опору з шарніром, з можливістю вільного провертання вільного кінця з різальними дисками і привідними роликами, з лівої сторони коливна плита є в контакті з штоком пневмоциліндра, який встановлено посередині станини між шарнірною і V-подібною опорами, крім цього вісь V-подібної опори і вісь різального диска розміщені у вертикальній площині.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3724
Other Identifiers: 43106
Copyright owner: ® Гевко Іван Богданович, Гнатьо Петро Михайлович, Гнатьо Михайло Васильович, Матвійчук Анатолій Васильович, Камишанов Валерій Володимирович
Content type: Other
Appears in Collections:2001



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.