このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorОниськів, Віра Михайлівна-
dc.contributor.authorOnyskiv, Vira-
dc.date.accessioned2014-08-22T13:34:38Z-
dc.date.available2014-08-22T13:34:38Z-
dc.date.issued2014-08-22T13:34:38Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257-
dc.descriptionОниськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.uk
dc.description.abstractДосліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащенняuk
dc.description.abstractThe influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked outuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectобладнання переробних і харчових виробництвuk
dc.subjectкультивуванняuk
dc.subjectдріжджіuk
dc.subjectперемішуванняuk
dc.subjectmixing processuk
dc.subjectyeastuk
dc.subjectcultivationuk
dc.titleТехнічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішуванняuk
dc.title.alternativeTechnical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing processuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc663.5uk
出現コレクション:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール