Otsi


Aktiivsed filtrid:
Alusta uut otsingut
Lisa filter:

Kasuta filtreid otsingu täpsustamiseks


Tulemusi 1-6 6 st(otsiaeg: 0.012 sek).
  • eelmine
  • 1
  • järgmine
Otsitumad objektid:
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Methodical recommendationssep-201821-apr-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Learning Object201822-juu-2018Стандартизація, сертифікація та метрологіяСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20-vee-201830-mai-2018Guidelines for coursework implementation from the discipline «Problems of theory and practice of management» (for the foreign students of speciality 073 “Management”)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object20-vee-201830-mai-2018Problems of theory and practice of management (supporting lecture notes for students of direction 073 "Management" of all forms of education)Федишин, Ірина Богданівна
Book201823-det-2020Экономика и бизнес (Финансирование предпринимательской деятельности)Владимир, Ольга Михайлівна; Мельник, Леонид Григорьевич; Кубатко, Александра Викторовна; Каринцева, Александра Ивановна; Чорток, Юлия Владимировна
Methodical recommendations201811-vee-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман