Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3176
Назва: Активізація інноваційно-інвестиційної діяльності реґіонів України – двигун розвитку країни
Автори: Струтинська, Ірина Володимирівна
Бібліографічний опис: Література: 1. Струтинська І.В. Становлення та розвиток логістичних центрів як чинник економічної стабілізації підприємств автомобілебудівної галузі: дис..кандидата економічних наук: 08.00.04 / Струтинська Ірина Володимирівна. – Тернопіль, 2011. – 263 с. 2. Sosna, M. (2010). Business model innovation through trial-and-error learning : the Naturhouse case Long range planning : LRP ; international journal of strategic management / publ. In assoc. with the Strategic Planning Society and the European Strategic Planning Federation, 43(2), 383-407.
Дата публікації: кві-2013
Дата внесення: 24-чер-2014
Видавництво: Кримського економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана» (м. Сімферополь) відбудеться науково-практична Інтернет-конференція викладачів та студентів «Інноваційна і інвестиційна політика в Україні: сучасний стан та можливості її активізації».
УДК: 658.5: 339.13
Теми: Економіка. Логістика.
інновації, інвестиції, логістика, стратегія розвитку реґіону
Короткий огляд (реферат): Активізація інноваційно-інвестиційної діяльності – це чи не єдиний варіант виходу України з кризи і значний поступ на шляху входження в систему економічних відносин світового співтовариства. Це не легкий і затратний шлях, який потребує значних зусиль із чіткої організації і жорсткого контролю інвестиційної діяльності. Але цим шляхом ідуть всі провідні і розвинуті країни світу, такі як США, Японія, Німеччина, Великобританія, Франція та інші. Саме в цих країнах спостерігається радикальний перехід від традиційної до інноваційної науково-технічної політики
Опис: Інноваційна і інвестиційна діяльність нерозривно пов'язані між собою, тому що інноваційний розвиток потребує інвестування, а стимулювання інвестиційної діяльності має розглядатися як провідний напрямок в стратегічній політиці держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3176
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри менеджменту та адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Струтинська І.В.doc45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора