Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 20-гру-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |
Розкриття
за темами
- 2 181
- 2 microwave processing
- 1 frozen strawberries
- 1 microbiological parameters
- 1 organoleptic parameters
- 1 organoleptic properties
- 1 physico-chemical
- 1 strawberry fresh and defrosted
- 1 заморожена полуниця
- 1 мікробіологічні показники
- 1 органолептичні властивості
- 1 органолептичні показники
- 1 полуниця свіжа і розморожена
- 1 фізико-хімічні
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk