Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.006 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху | Гітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв | Лобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym |
Розкриття
за темами
- 2 харчові технології
- 1 637.146
- 1 664
- 1 acid-forming capacity
- 1 coconut flour
- 1 lactococci
- 1 physicochemical indicators
- 1 proteinase-positive strains
- 1 safety indicators
- 1 борошно кокосове
- 1 кисломолочні напої
- 1 кислотоутворювальна здатність
- 1 лактококи
- 1 напої кисломолочні
- 1 показники безпечності
- 1 протеїназо-позитивні штами
- 1 фізико-хімічні показники
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk