"Роботи студентів" Konu resources

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 10
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Master ThesisAra-202325-Oca-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master Thesis27-Ara-201929-Oca-2020Обгрунтування проекту диверсифікації діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «ОСП Корпорація Ватра»)Процків, Оксана Ігорівна; Protskiv, Oksana
Bachelor ThesisHaz-202227-Oca-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master ThesisAra-202219-Oca-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Master Thesis23-Ara-202428-Ara-2024Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Bachelor ThesisHaz-202320-Tem-2023Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт »)Олексій, Вікторія Христина Василівна; Oleksii, Viktoriia Khrystyna
Master Thesis27-Ara-201929-Oca-2020Формування механізму діагностики потенціалу фінансової стійкості підприємства, на прикладі ПрАТ «ТерА»Козак, Зоряна Любомирівна; Kozak, Z.
Bachelor ThesisHaz-202226-Oca-2024Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor ThesisHaz-202227-Oca-2024Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana
Master ThesisAra-202316-Oca-2024Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna