Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми resources

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 11
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesisгру-202325-січ-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master Thesis27-гру-201929-січ-2020Обгрунтування проекту диверсифікації діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «ОСП Корпорація Ватра»)Процків, Оксана Ігорівна; Protskiv, Oksana
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master Thesisгру-202219-січ-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Bachelor Thesisчер-202524-чер-2025Сталий розвиток у сфері гостинності: енергозбереження та управління ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі ПрАТ «Готель «Премʼєр Палац»)Топольницький, Юрій Іванович; Topolnytskyi, Yurii
Master Thesis23-гру-202428-гру-2024Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт »)Олексій, Вікторія Христина Василівна; Oleksii, Viktoriia Khrystyna
Master Thesis27-гру-201929-січ-2020Формування механізму діагностики потенціалу фінансової стійкості підприємства, на прикладі ПрАТ «ТерА»Козак, Зоряна Любомирівна; Kozak, Z.
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana