"Роботи студентів" Konu influencing factors

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Bachelor ThesisHaz-20244-Tem-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor ThesisHaz-202321-Haz-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor ThesisHaz-202414-Haz-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Bachelor ThesisHaz-202526-Haz-2025Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан»)Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym
Bachelor Thesis25-Haz-20251-Tem-2025Удосконалення управління виробничим потенціалом підприємства, на прикладі ТОВ “ЮСП ПАНЕЛЬ”Відлацька, Вікторія Олександрівна; Vidlatska, Viktoriia
Bachelor Thesis10-Eyl-202410-Eyl-2024Шляхи розвитку економічного потенціалу підприємства, на прикладі ТОВ «РМФ»Тарабара, Євгенія Вадимівна; Tarabara, Yevheniia
Bachelor ThesisHaz-20243-Tem-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia
Bachelor ThesisHaz-202526-Haz-2025Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя»)Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr
Bachelor ThesisHaz-20243-Tem-2024Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana