"Роботи студентів" Konu curd
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 10
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Master Thesis | Ara-2024 | 3-Oca-2025 | Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 27-Haz-2023 | Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добу | Ганущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 29-Haz-2023 | Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну. | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Bachelor Thesis | 2021 | 1-Tem-2021 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного з організацією переробки сироватки потужністю 23 т молока за зміну | Журбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman Ivanovych |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-Haz-2022 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом потужністю переробки 21 т молока за зміну | Кухарчук, Мар’яна Вадимівна; Kukharchuk, Mariana |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 29-Haz-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 % | Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana |
Bachelor Thesis | 2021 | 30-Haz-2021 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за зміну | Лижин, Андрій Сергійович; Lyzhyn, Andrii Serhiiovych |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 28-Haz-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за зміну | Чайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-Haz-2022 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за зміну | Кучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna |
Master Thesis | Ara-2023 | 14-Oca-2024 | Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/зміну | Пастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor |