Anzeige von "Роботи студентів" nach Schlagwort ресурси

Gehe zu: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:  
Anzeige der Treffer 1 bis 10 von 17
DokumenttypErscheinungsdatumDate of entryTitelAutor(en)
Master Thesis202120-Dez-2021Витрати в системі бухгалтерського обліку і контролю: теорія, методика, практика (на прикладі ТзОВ «Бумеранг»)Романів, Алла Мінівна
Master Thesis21-Dez-202123-Dez-2021Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Малий, Олександр Ілліч; Malyi, Oleksandr
Master Thesis27-Dez-201927-Dez-2019Методи оптимізації передачі голосової інформації комп’ютерних мережахЖуйвода, Андрій Юрійович
Master Thesis27-Dez-201927-Dez-2019Методи та інструментальні засоби управління процесом міграції віртуальних машин в обчислювальній хмаріСеверин, Дмитро Анатолійович
Master ThesisDez-202325-Jan-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master Thesis27-Dez-201929-Jan-2020Обгрунтування проекту диверсифікації діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «ОСП Корпорація Ватра»)Процків, Оксана Ігорівна; Protskiv, Oksana
Bachelor ThesisJun-202227-Jan-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master ThesisDez-202327-Dez-2023Прогнозування ефективності виробництва сільськогосподарської продукції підприємства в умовах невизначеності (на прикладі ПрАТ "Птахофабрика Тернопільська)"Дем`янова, Юлія Сергіївна; Demianova, Yuliia
Master ThesisDez-202219-Jan-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Bachelor ThesisJun-202524-Jun-2025Сталий розвиток у сфері гостинності: енергозбереження та управління ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі ПрАТ «Готель «Премʼєр Палац»)Топольницький, Юрій Іванович; Topolnytskyi, Yurii