Prohlížení "Роботи студентів" dle Předmět ресторанна діяльність

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 8 z 8
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Bachelor Thesisčer-202320-čer-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor Thesisčer-20245-čer-2024Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna
Bachelor Thesisčer-20243-čer-2024Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River InnВолошин, Мар’яна Ігорівна; Voloshyn, Maryana
Bachelor Thesisčer-20248-čer-2024Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”)Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo
Bachelor Thesisčer-202320-čer-2023Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina
Bachelor Thesisčer-20251-čer-2025Покращення системи інноваційного управління ресторанного бізнесу (на прикладі гастропабу “Натура”)Бакалець, Михайло Юліанович; Bakalets, Mykhailo
Bachelor Thesisčer-20245-čer-2024Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Ковбаса, Іванна Миколаївна; Kovbasa, Ivanna
Bachelor Thesispro-202325-led-2024Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta