Lehitse "Роботи студентів" Teema бланшування
Näidatakse tulemusi 1 kuni 4 4 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
---|---|---|---|---|
Thesis | vee-2017 | 7-mär-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
Master Thesis | 2020 | 30-det-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2020 | 30-det-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Thesis | feb-2017 | 24-feb-2017 | Розробка консервованих продуктів із спаржі | Юськів, Галина Іванівна |