Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2852
Назва: | Пути усовершенствования процесса замеса в макаронных прессах |
Інші назви: | Way sof improvement process mixing in pasta press Шляхи удосконалення процесу замісу у макаронних пресах |
Автори: | Антропова, Людмила Миронова, Надежда Antropova, Lyudmila Mironova, Nadya Миронова, Надія |
Дата публікації: | 19-гру-2012 |
Дата внесення: | 16-лют-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
УДК: | 634.2.004.12 035.27 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2852 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
279-280.pdf | 45,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
279-280.djvu | 23,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
279-280__COVER.png | 178,97 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.