Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2852

Назва: Пути усовершенствования процесса замеса в макаронных прессах
Інші назви: Way sof improvement process mixing in pasta press
Шляхи удосконалення процесу замісу у макаронних пресах
Автори: Антропова, Людмила
Миронова, Надежда
Antropova, Lyudmila
Mironova, Nadya
Миронова, Надія
Дата публікації: 19-гру-2012
Дата внесення: 16-лют-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 19-20 грудня 2012 року
УДК: 634.2.004.12
035.27
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2852
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
279-280.pdf45,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
279-280.djvu23,34 kBDjVuПереглянути/відкрити
279-280__COVER.png178,97 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.