Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2852

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнтропова, Людмила-
dc.contributor.authorМиронова, Надежда-
dc.contributor.authorAntropova, Lyudmila-
dc.contributor.authorMironova, Nadya-
dc.contributor.authorМиронова, Надія-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:44:44Z-
dc.date.available2014-02-16T16:44:44Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2852-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleПути усовершенствования процесса замеса в макаронных прессахuk
dc.title.alternativeWay sof improvement process mixing in pasta pressuk
dc.title.alternativeШляхи удосконалення процесу замісу у макаронних пресах-
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc634.2.004.12uk
dc.subject.udc035.27-
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
279-280.pdf45,19 kBAdobe PDFView/Open
279-280.djvu23,34 kBDjVuView/Open
279-280__COVER.png178,97 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.