Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
蝏�� 1-10 隞� 10.
- 銝��銝�
- 1
- 銝��銝�
蝚血���辣:
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
---|---|---|---|---|
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | П’ять найвідоміших моделей управління витратами | Коробій, Г. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії | Левченко, Є. А. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Вибір оцінки вибуття запасів сировини | Козіцька, Х. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Метод «стандарт-кост» | Бокало, Ю. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Метод управління виробництвом за системою just-in-time | Лахманюк, М. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Удосконалення системи управління витратами на підприємстві | Пшоняк, О. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Величина і контроль рівня запасів на підприємстві | Барабаш, С. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Управління запасами в логістичній системі | Моритко, Г. В. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | Методи встановлення та регулювання цін на продукцію | Моритко, Г. В. |
Article | 22-四月-2010 | 20-二月-2016 | ABC-аналіз в управлінні матеріальними запасами | Студніцький, І. |