Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11797

Title: Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії
Authors: Левченко, Є. А.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Левченко Є. А. Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії / Левченко Є. А. // Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 175. — (Секція: Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Levchenko Ye. A. (2010) Upravlinnia vytratamy restorannoho hospodarstva, osnovni shliakhy yikh optymizatsii ta rezervy ekonomii. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 kvitnia 2010 roku), Volume 2, pp. 175 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 2
Issue Date: 22-Apr-2010
Date of entry: 20-Feb-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 квітня 2010 року
UDC: 658.15
Page range: 175
Start page: 175
End page: 175
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11797
Content type: Article
Appears in Collections:Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.