Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | 869 |
Всього відвідувань на місяць
| травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | 12 | 14 | 7 | 13 | 17 | 11 | 8 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| лабор.мясо ЗТХП.pdf | 3044 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| Україна | 367 |
| United States | 267 |
| Ireland | 58 |
| Netherlands | 39 |
| Germany | 35 |
| France | 29 |
| United Kingdom | 8 |
| Russia | 7 |
| Japan | 6 |
| Australia | 4 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| Mountain View | 85 |
| Kiev | 82 |
| San Ramon | 55 |
| Dublin | 30 |
| Louisville | 30 |
| Dnepropetrovsk | 24 |
| Kharkiv | 23 |
| Lviv | 19 |
| Odessa | 16 |
| Kherson | 14 |