Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20209

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЧебеняк, Т. А.uk
dc.contributor.authorМельнічук, О. Є.uk
dc.contributor.authorChebeniak, T. A.uk
dc.contributor.authorMelnichuk, O. E.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:31:00Z-
dc.date.available2017-03-24T22:31:00Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationЧебеняк Т. А. Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів / Т. А. Чебеняк, О. Є. Мельнічук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 279–280. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20209-
dc.format.extent279-280uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleВдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатівuk
dc.title.alternativeImprove the production process as a semi jam for making candieduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc664.859uk
dc.relation.references1. Боровський В. Цукати з овочів та фруктів / В. Боровський, В. Ратушняк, О. Голінько // Харчова і переробна промисловість. – 1995. – № 311. – С. 19-21.uk
dc.relation.references2. Даурский А. Н. Цукаты и подварки: новые технологические решения / А. Н. Даурский [и др.] // Пищевая промышленность. – 1996. – № 2. – С. 5.uk
dc.relation.references3. Захаренко В. А. Влияние физических факторов на формирование качества цукатов / В. А. Захаренко [и др.] // Товари XXI століття: матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., 24-25 жовтня 2002 р. : у 2 ч. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2002. – Ч II. – С. 55-57.uk
dc.relation.references4. Способ производства цукатов: авт. св-во 976933 СССР, МКИ3 А23L1/06 / Л. И. Мироненко, О. А. Кремнев, В. Р. Боровский, М. Д. Коросташ, Л. М. Мишнаевский. – № 3251738/28-13; заявл. 20.02.81; опубл. 30.11.82, Бюл. № 44. – 2 с.uk
dc.relation.references5. Цукати. Технічні умови: ДСТУ 6075:2009 – [Чинний від 2009-01-20]. – Київ: Держспоживстандарт України, 2010. – 18 с.uk
dc.relation.referencesen1. Borovskyi V. Tsukaty z ovochiv ta fruktiv, V. Borovskyi, V. Ratushniak, O. Holinko, Kharchova i pererobna promyslovist, 1995, No 311, P. 19-21.uk
dc.relation.referencesen2. Daurskii A. N. Tsukaty i podvarki: novye tekhnolohicheskie resheniia, A. N. Daurskii [and other], Pishchevaia promyshlennost, 1996, No 2, P. 5.uk
dc.relation.referencesen3. Zakharenko V. A. Vlyianye fyzycheskykh faktorov na formyrovanye kachestva tsukatov, V. A. Zakharenko [and other], Tovary XXI stolittia: materialy Mizhnar. nauk, prakt. konf., 24-25 zhovtnia 2002 y. : u 2 ch, Poltava: RVV PUSKU, 2002, Ch II, P. 55-57.uk
dc.relation.referencesen4. Sposob proizvodstva tsukatov: avt. sv-vo 976933 SSSR, MKI3 A23L1/06, L. I. Mironenko, O. A. Kremnev, V. R. Borovskii, M. D. Korostash, L. M. Mishnaevskii, No 3251738/28-13; Decl. 20.02.81; Publ. 30.11.82, Bull. No 44, 2 p.uk
dc.relation.referencesen5. Tsukaty. Tekhnichni umovy: DSTU 6075:2009 – [Chynnyi vid 2009-01-20], Kyiv: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2010, 18 p.uk
dc.identifier.citationenChebeniak T. A., Melnichuk O. E. (2016) Vdoskonalennia protsesu vyhotovlennia varennia, yak napivfabrykatu dlia vyrobnytstva tsukativ [Improve the production process as a semi jam for making candied]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 279-280 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage279uk
dc.citation.epage280uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!