Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20143
 
| Назва: | Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовців | 
| Інші назви: | New stuffing for pancakes with milk protein for the formation of the diet of soldiers | 
| Автори: | Гіренко, Н. І. Крамаренко, Д. П. Hirenko, N. I. Kramarenko, D. P. | 
| Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна ДЗ «Луганський національний університет ім. Т.Шевченка», Україна | 
| Бібліографічний опис: | Гіренко Н. І. Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 222–223. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description: | Hirenko N. I., Kramarenko D. P. (2016) Novyi farsh dlia mlyntsiv z molochnym bilkom dlia formuvannia ratsionu viiskovosluzhbovtsiv [New stuffing for pancakes with milk protein for the formation of the diet of soldiers]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 222-223 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | 
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Том: | Ⅱ | 
| Дата публікації: | 17-лис-2016 | 
| Дата внесення: | 24-бер-2017 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 | 
| УДК: | 664 641.05 | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 222-223 | 
| Початкова сторінка: | 222 | 
| Кінцева сторінка: | 223 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20143 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Hirenko_N_I-New_stuffing_for_pancakes_222-223.pdf | 406,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2016vII_Hirenko_N_I-New_stuffing_for_pancakes_222-223.djvu | 132,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2016vII_Hirenko_N_I-New_stuffing_for_pancakes_222-223__COVER.jpg | 185,59 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
