Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20085

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.uk
dc.contributor.authorKramarenko, D. P.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T21:48:15Z-
dc.date.available2017-03-24T21:48:15Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П. Динаміка імунологічних показників у дітей у процесі вживання борошняних виробів із цільного зерна пшениці з додаванням гідролізату з молюсків / Д. П. Крамаренко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 240–241. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20085-
dc.format.extent240-241uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleДинаміка імунологічних показників у дітей у процесі вживання борошняних виробів із цільного зерна пшениці з додаванням гідролізату з молюсківuk
dc.title.alternativeDynamics of immunological indicators in children in the process of consuming baked goods with whole grains of wheat with the addition of hydrolyzate of molluscsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc664.66.022.39uk
dc.identifier.citationenKramarenko D. P. (2016) Dynamika imunolohichnykh pokaznykiv u ditei u protsesi vzhyvannia boroshnianykh vyrobiv iz tsilnoho zerna pshenytsi z dodavanniam hidrolizatu z moliuskiv [Dynamics of immunological indicators in children in the process of consuming baked goods with whole grains of wheat with the addition of hydrolyzate of molluscs]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 240-241 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage240uk
dc.citation.epage241uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Aparece en las colecciones: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.