Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20073
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пінчук, Б. І. | uk |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | uk |
dc.contributor.author | Pinchuk, B. I. | uk |
dc.contributor.author | Kukhtyn, M. D. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T21:45:14Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T21:45:14Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Пінчук Б. І. Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумом / Б. І. Пінчук, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 261–262. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20073 | - |
dc.format.extent | 261-262 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумом | uk |
dc.title.alternative | Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 664.8 | uk |
dc.identifier.citationen | Pinchuk B. I., Kukhtyn M. D. (2016) Mikrobiolohichne obgruntuvannia zberihannia syrovyny dlia konserviv upakovanoi pid vakuumom [Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 261-262 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 261 | uk |
dc.citation.epage | 262 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Pinchuk_B_I-Microbiological_ground_261-262.pdf | 492,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Pinchuk_B_I-Microbiological_ground_261-262.djvu | 161,23 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Pinchuk_B_I-Microbiological_ground_261-262__COVER.jpg | 194,36 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.