Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20073

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПінчук, Б. І.uk
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитровичuk
dc.contributor.authorPinchuk, B. I.uk
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T21:45:14Z-
dc.date.available2017-03-24T21:45:14Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationПінчук Б. І. Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумом / Б. І. Пінчук, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 261–262. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20073-
dc.format.extent261-262uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleМікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумомuk
dc.title.alternativeMicrobiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuumuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc664.8uk
dc.identifier.citationenPinchuk B. I., Kukhtyn M. D. (2016) Mikrobiolohichne obgruntuvannia zberihannia syrovyny dlia konserviv upakovanoi pid vakuumom [Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 261-262 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage261uk
dc.citation.epage262uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.