Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20011
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семчишин, І. М. | uk |
dc.contributor.author | Пригодський, І. М. | uk |
dc.contributor.author | Semchyshyn, I. M. | uk |
dc.contributor.author | Pryhods'kyy, I. M. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T21:18:25Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T21:18:25Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Семчишин І. М. Аналіз процесу подрібнення м’яса на подрібнювачах безперервної дії / І. М. Семчишин, І. М. Пригодський // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 266. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20011 | - |
dc.format.extent | 266 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Аналіз процесу подрібнення м’яса на подрібнювачах безперервної дії | uk |
dc.title.alternative | An analysis of process of growing of meat shallow is ongrindi ng down of continuous action | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 637.02 | uk |
dc.identifier.citationen | Semchyshyn I. M., Pryhods'kyy I. M. (2016) Analiz protsesu podribnennia miasa na podribniuvachakh bezperervnoi dii [An analysis of process of growing of meat shallow is ongrindi ng down of continuous action]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 266 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 266 | uk |
dc.citation.epage | 266 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Semchyshyn_I_M-An_analysis_of_process_266.pdf | 236,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Semchyshyn_I_M-An_analysis_of_process_266.djvu | 17,79 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Semchyshyn_I_M-An_analysis_of_process_266__COVER.jpg | 183,78 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.