Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1946
 
| Назва: | Вальцювання заготовок із алюмінієвих сплавів круглого перерізу в гладких валках в умовах, наближених до ізотермічних | 
| Інші назви: | Milling of aluminum alloy billets of circular cross section in smooth rolls under conditions approaching isothermal | 
| Автори: | Швець, Л. Shvets, L. | 
| Бібліографічний опис: | Швець Л. Вальцювання заготовок із алюмінієвих сплавів круглого перерізу в гладких валках в умовах, наближених до ізотермічних / Швець Л. // Вісник ТНТУ. — 2011. — Том 16. — № 3. — С.122-127. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). | 
| Дата публікації: | 30-чер-2011 | 
| Дата внесення: | 3-кві-2013 | 
| Видавництво: | Вісник Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2011 рік, том 16, № 3 | 
| УДК: | 621.7.014.2 | 
| Теми: | вальцювання заготовки алюмінієві сплави розширення ізотермічне деформування rolling wood aluminum alloys expansion isothermal deformation | 
| Короткий огляд (реферат): | Експериментальним шляхом визначено залежність значення технологічного параметра процесу (розширення заготовки) від ступеня деформації, температур нагрівання заготовки і вальцювальних штампів при вальцюванні в гладких валках заготовок із алюмінієвих сплавів в умовах, наближених до ізотермічних. Відзначено переваги ізотермічного деформування у порівнянні з деформуванням металу у звичайних умовах. The dependence of the value of technological parameters of the process (blank extension) on the deformation degree and temperature of their heating and forge -rolling in conditions close to isothermal was defined by experimentally. The advantages of isothermal deformation are noted in the paper. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1946 | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНТУ, 2011, Том 16, № 3 | 
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
