İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 404

Aylık Toplam Ziyarat

Aralık 2024 Ocak 2025 Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 0 11 1 48 17 1 31

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Basa_Lactococcuses use in cabbage fermentation technology (broccoli).pdf 110

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 228
Germany 46
China 35
Netherlands 35
Ukraine 26
Ireland 6
Vietnam 4
Australia 3
Côte d’Ivoire 3
Japan 3

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 80
San Ramon 55
Mountain View 40
Kiev 11
Louisville 8
Zhengzhou 5
Dublin 3
Hanoi 3
Jacksonville 3
Ternopil 3