Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 417

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 11 1 48 17 1 43 1

Звантажень файлу

Переглядів
Basa_Lactococcuses use in cabbage fermentation technology (broccoli).pdf 110

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 232
Germany 46
China 35
Netherlands 35
Україна 26
Ireland 6
Vietnam 5
Japan 4
Australia 3
Brazil 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 82
San Ramon 55
Mountain View 41
Kiev 11
Louisville 8
Zhengzhou 5
Dublin 3
Hanoi 3
Jacksonville 3
Ternopil 3