Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 295

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 3 1 3 4 2 14 2

Звантажень файлу

Переглядів
Basa_Lactococcuses use in cabbage fermentation technology (broccoli).pdf 107

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 125
Germany 46
China 35
Netherlands 35
Україна 25
Ireland 6
Australia 3
Côte d’Ivoire 3
New Zealand 3
Russia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 21
Kiev 11
Louisville 7
Zhengzhou 5
Dublin 3
Hanoi 3
Jacksonville 3
Ternopil 3
Auckland 2