Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19309
Назва: Моделювання покращення екологічної ситуації водних ресурсів Тернопільського регіону з використанням теорії нечітких множин (на прикладі ДП «Тернопільське міжрайонне управління водного господарства»)
Автори: Микитишин, Віталій Михайлович
Приналежність: ДП Тернопільське міжрайонне управління водного господарства
Бібліографічний опис: Микитишин В.М. Назва : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „8.03050201 — економічна кібернетика“ Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с.
Дата публікації: 15-лют-2017
Дата внесення: 22-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Гарматій, Наталя Михайлівна
Теми: 8.03050201
економічна кібернетика
Кількість сторінок: 16
Короткий огляд (реферат): Ми живемо у світі, де все живе пов'язане з водою і значною мірою складається з води. В.І. Вернадський зазначав, що "вода стоїть осібно в історії нашої планети, не має природного тіла, яке могло б зрівнятися з нею за впливом на хід основних природних та суспільних процесів". Вода відіграє подвійну роль в житті людства. З одного боку, вона є носієм життя, формуючи умови для відтворення, розвитку, існування усіх живих організмів, природного середовища в цілому, самої людини. З іншого, вода використовується як природна сировина, виступає елементом виробничих відносин, складовою технологічних процесів практично у всіх галузях господарської діяльності людини, у виробництві багатьох видів продукції. Проблему екологічної ситуації водних ресурсів розглядали такі вчені: О. Ф. Балацький, А. В. Бодюк, Л. П. Брагинский, Т. П. Галушкіна, С. А. Генсірук, З. В. Герасим-чук, А. П. Голиков, Ю. М. Грищенко, В. О. Лук'янихін, Я. О. Ма-риняк, О. О. Мінц, М. М. Паламарчук, А. М. Романенко, В. П. Ру-денко, М.А. Хвесик, В. М. Хорев, А. С. Яцик та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19309
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.03050201 — економічна кібернетика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АВТОРЕФЕРАТ.docx314,07 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора