Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19114
Назва: Підвищення надійності передачі електроенергії повітряними лініями від ТП 35/10 кВ
Автори: Дуда, Володимир Михайлович
Бібліографічний опис: Дуда В. М. Підвищення надійності передачі електроенергії повітряними лініями від ТП 35/10 кВ : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05070103 — електротехнічні системи електроспоживання (за видами)“/ В. М. Дуда ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017 РІК. — 8 с.
Дата публікації: лют-2017
Дата подання: 20-лют-2017
Дата внесення: 20-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Бабюк, Сергій Миколайович
Члени комітету: Белякова, Ірина Володимирівна
УДК: 8.05070103
Теми: електротехнічні системи електроспоживання (за видами)
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі проведено аналіз підвищення надійності електропостачання споживачів шляхом реконструкції ТП 35/10 кВ, та встановленням секціонуючих пристроїв в розподільчій мережі. В роботі досліджується підвищення надійності електромереж у разі розміщення в них реклоузерів, та аналізуються моделі визначення оптимальної кількості реклоузерів для секціонування розподільчих електромереж. Показано, що секціонування розподільних електричних мереж 10 кВ за допомогою реклоузерів, дозволить в аварійних режимах при к.з. в мережах вимикати не всю ПЛ, а лише її частину, за рахунок чого частина споживачів, що живляться від невимкненої частини лінії, не втратять живлення. Проаналізовано методи підвищення надійності електропостачання споживачів, та надійності функціонування основних елементів трансформаторної підстанції 35/10 кВ та відходящих фідерів. Проведено аналіз добових графіків навантаження, та розраховано повну потужність навантаження за умови допустимого навантаження трансформатора в нормальному режимі вибір потужності силових трансформаторів. Розроблено еквівалентну схему та схему заміщення мережі, проведено розрахунок струмів короткого замикання, відповідно до чого вибрано пристрої релейного захисту та автоматики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19114
Перелік літератури: Підвищення надійності електропостачання споживачів розподільних електромереж 6-10 кВ: Матеріали V Міжн. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів ["Актуальні задачі сучасних технологій "], (Тернопіль, 17-18 лист. 2016 р.) / М-во освіти і науки України, Терн. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. — Т. : Терн. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя, 2016. — 432 с.
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05070103 — електротехнічні системи електроспоживання (за видами)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат.docx27,54 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора