Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18192
Titulua: Методичні вказівки для написання курсової роботи з дисципліни «Облік і звітність за міжнародними стандартами» для студентів спеціальності «Облік і аудит»
Egilea: Кіляр, Олександра Романівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки для написання курсової роботи з дисципліни «Облік і звітність за міжнародними стандартами» для студентів спеціальності «Облік і аудит» / укл. : О.Р. Кіляр. - Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. - 22 с.
Gordailuaren-data: 12-Nov-2016
Date of entry: 12-Nov-2016
UDC: 657
Gako-hitzak: Методичні вказівки
Laburpena: Курсова робота є важливим елементом навчального процесу. Вона дає можливість поглибити одержані теоретичні знання та практичні навички здобуті студентами. Виконання студентами курсової роботи з дисципліни «Облік і звітність за міжнародними стандартами» дає змогу зробити висновок про оволодіння пройденим матеріалом, виробляє навички самостійної роботи над літературними джерелами, здатність до науково-дослідницької роботи та прийняття науково обґрунтованих управлінських рішень.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18192
Content type: Learning Object
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри бухгалтерського обліку та аудиту

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Metod_KR_MSFZ_2016.pdf680,18 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak