Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Pealkiri: Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв"
Autor: Плавуцька, Ірина Ростиславівна
Федак, Софія Андріївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв.
Ilmumisaasta: 2016
Date of entry: 14-sep-2016
Kirjastaja: Вектор, ТНТУ
UDC: 378+42
Märksõnad: technique
wide
Kokkuvõte: Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Copyright owner: Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
ХО кінцевий_.pdf543,73 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Outils d'administration