Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Pealkiri: | Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв" |
Autor: | Плавуцька, Ірина Ростиславівна Федак, Софія Андріївна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв. |
Ilmumisaasta: | 2016 |
Date of entry: | 14-sep-2016 |
Kirjastaja: | Вектор, ТНТУ |
UDC: | 378+42 |
Märksõnad: | technique wide |
Kokkuvõte: | Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830 |
Copyright owner: | Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016 |
Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальна література кафедри української та іноземних мов |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
ХО кінцевий_.pdf | 543,73 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Outils d'administration