Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830| Назва: | Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв" |
| Автори: | Плавуцька, Ірина Ростиславівна Федак, Софія Андріївна |
| Бібліографічний опис: | Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв. |
| Дата публікації: | 2016 |
| Дата внесення: | 14-вер-2016 |
| Видавництво: | Вектор, ТНТУ |
| УДК: | 378+42 |
| Теми: | technique wide |
| Короткий огляд (реферат): | Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830 |
| Власник авторського права: | Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри української та іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ХО кінцевий_.pdf | 543,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора